Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/int2000/d/8398/html/wp-includes/cache.php on line 36 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/int2000/d/8398/html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/int2000/d/8398/html/wp-includes/theme.php on line 540 Yleinen - Luumu ry

Arkisto: Yleinen

Jopas nyt jotakin

Keskiviikkona 5. marraskuuta 2014

Luumu pahoittelee kotisivujen tilaa ja toivoo saavansa niitä fixatuksi jossain vaiheessa, mutta Luumu EI pahoittele tätä:
No niin, risut ja männynkävyt! Valoa syksyn hämärään tuo taas ”pienen” tauon jälkeen Luumu!
Siis perjantaina 14. marraskuuta Taavetin Joukolaan.

Musiikkia tarjoilee ensinnäkin Heavycover Band, jonka soitosta jo isoisäsikin olisi pitänyt, kuullaanhan versioita esimerkiksi Deep Purplen, Whitesnaken, Dion ja Ozzy Osbournen tuotannosta. Tuoreemmasta tarjonnasta kuumimpien viimeisimpien hittien muodossa vastaa dj. Pertsa.

Mainittakoon myös, että illan bändiä tähdittää Luumäen oma kitarasankari Anssi Puranen. Muut huipputaitavat soittajat ovat Anssi Stenberg, laulu, Ismo Laukkanen, basso, Ville Tolvanen, koskettimet ja Sami Laakso, rummut.
Eli loistavaa elävää musiikkia ja lisäksi discoa sen minkä jaksaa tanssia!

Nyt! Joukolaan!

Maanantaina 12. maaliskuuta 2012

Tai siis sunnuntaina 25. tätä maaliskuuta. Kello 17.

Silloin on aika Luumun vuosikokouksen ja SINUA tarvitaan!

Jos olet musiikista, tekniikasta, ihmisten kanssa toimimisesta ynnä muusta sellaisesta kiinnostunut, ilmesty paikalle. Tarjolla mahdollisuus vaikuttaa, ottaa vastuuta, hengailla mukana tai jotain muuta.

Jos haluat etukäteen tietää tarkemmin mistä on kysymys, voit tiedustella vaikkapa Jari Kontulalta 0400 766 480 tai joltain muulta hallituksen jäseneltä.

Tervetuloa!

EGO!

Tiistaina 22. maaliskuuta 2011

EGO!