Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/int2000/d/8398/html/wp-includes/cache.php on line 36 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/int2000/d/8398/html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/int2000/d/8398/html/wp-includes/theme.php on line 540 Tapahtumauutiset - Luumu ry

Arkisto: Tapahtumauutiset

EGO!!

Maanantaina 21. maaliskuuta 2011

Keväinen Joukoloiden juhla jatkuu! Taas päästään karkeloimaan musiikin ilosta ja kevään tuulia nuuhkien! Perjantaina 1.4. (Aprilli!!) Joukolassa esiintyy yhtye nimeltään EGO.

EGO ponnistaa Imatralta ja soittaa alternative alias sama suomeksi vaihtoehtorokkia. Bändi on ollut kasassa noin kaksi vuotta. Tuona aikana on raapustettu biisejä ja keikkailtu. Muutama kuukausi sitten EGO kävi myös studiossa purkittamassa tuotoksiaan demolle. Yhtyeen kappaleiden sävellyksestä vastaa pääosin laulaja-kitaristi Nikita Rytkönen. Muissa instrumenteissä hyörivät: Sami Alyasin-toinen kitara, Joel Hulkkonen-basso ja Juho Harju-rummut.
Mikäli mielit esimakua Aprillipäivän yhtyeestä, käy kuuntelemassa bändiä myspacesta! Toki EGO:lta löytyy myös facebookista oma ryhmä, johon kannattaa liittyä.

Aprillipäivän jäyniä odotellessa..Totuus on, että ihana dj.Pertsa saapuu myös paikalle. Elikkä tavataan Joukolassa klo 20.00!! Liput 5/7€.

Heat kuumottaa!

Torstaina 20. tammikuuta 2011

Auwww, kuumaa! Pakkasta piisaa ja lunta tulvii ovista ja ikkunoista. Luumulla on resepti kirpeän ilman palelluttamiin korvanlehtiin ja varpaisiin…Helmikuussa tarjolla on jälleen joulutauon jälkeen livemusaa ja diskoboogieta. Ristimme päivämääräksi perjantain 4.2.

Mutta, se pakkasen sulatus..Tällä kertaa Joukolaan saapuu musisoimaan kotkalainen cover-yhtye Heat! Kyseessä on bilebändi, joka soittaa nimensä mukaisesti kuumaa poppia ja rokkia, radiosta ja muistojen kätköistä. Heat! on ollut kasassa syksystä 2009 ja porhaltaa hyvää vauhtia keikkoja milloin missäkin kissanristiäisissä. Maininnan arvoista toki on, että kaksi yhtyeen jäsenistä tulee Luumäeltä, Luumun hellästä huomasta. Näin ollen kotikentällä on varmasti ilo soittaa! Heatin muodostavat: Marika Huomolin-laulu, Anssi Puranen-kitara, Jaakko Lahtinen-koskettimet, Aki Virta-basso ja Joni Sorsa-rummut.

Tiukkaa bailumeininkiä siis luvassa-koko illan! Dj Pertsa käynnistää Luumun kevään klo 20. Liput maksanevat 8/6€. Kaikki paikalle!!

Project Deep-Six!

Maanantaina 22. marraskuuta 2010

Kaiken tohinan keskellä yksi tärkeä seikka unhoittui. Liput Joukolaan perjantaina 3.12. ovat 3/8€. Jos et ole siis vielä jäsen, kannattaa liittyä!!