Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/int2000/d/8398/html/wp-includes/cache.php on line 36 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/int2000/d/8398/html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/int2000/d/8398/html/wp-includes/theme.php on line 540 Onko Sinulla kuvia Luumun tapahtumista?

Onko Sinulla kuvia Luumun tapahtumista?

4. huhtikuuta 2006

Luumu täyttää tänä vuonna kunnioitettavat 20v. Kaivellessamme valokuvia tapahtumista huomasimme, että kameramme taisi olla rikki melkein koko 90-luvun. Olisiko Sinulla kuvia Luumun tapahtumista? Kaipaamme siis lähinnä 90-luvun kuvia, mutta myös muutkin kelpaavat.

Jos Sinulta noita kuvia löytyy niin digitaalisessa muodossa olevat kuvat voit suoraan lähettää osoitteeseen toimisto@luumu.org.
Paperikuvat ottaisimme mielellään lainaan ja skannaisimme ne nettiin. Ota yhteyttä kuviesi skannaamisesta myöskin sähköpostiosoitteeseen toimisto@luumu.org
Alla olevissa vuosimallin 1988 & 89, kuvissa esintyy mm. Neljä Ruusua, Ne Luumäet, Pekka Sipola, Freukkarit, Bat Guano ja Miljoonasade.