Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/int2000/d/8398/html/wp-includes/cache.php on line 36 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/int2000/d/8398/html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/int2000/d/8398/html/wp-includes/theme.php on line 540 Luumun historia julki – yli-ikäisen muistelmia

Luumun historia julki – yli-ikäisen muistelmia

7. helmikuuta 2004

Yllekirjoittaneelle Luumu ja Joukolan tapahtumat ovat aina olleet itsestäänselvyys (siis aina siitä asti kun äiti antoi ensimmäisen kerran luvan mennä paikan päälle bilettämään…). Ainahan Joukolassa on keikkoja ollut! Mutta ei, historia paljastaa, että Luumäen oma Elmu on vasta 18-vuotias pikkuinen.

Täysi-ikäisyyden kunniaksi Luumun Vanhimmat kirjasivat taipaleen tärkeimpiä kohtia ylös (ennen kuin dementia-aalto pyyhkäisee ne historian sivuilta kokonaan).. Lue ja hämmästy!