Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/int2000/d/8398/html/wp-includes/cache.php on line 36 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/int2000/d/8398/html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/int2000/d/8398/html/wp-includes/theme.php on line 540 Heat kuumottaa!

Heat kuumottaa!

20. tammikuuta 2011

Auwww, kuumaa! Pakkasta piisaa ja lunta tulvii ovista ja ikkunoista. Luumulla on resepti kirpeän ilman palelluttamiin korvanlehtiin ja varpaisiin…Helmikuussa tarjolla on jälleen joulutauon jälkeen livemusaa ja diskoboogieta. Ristimme päivämääräksi perjantain 4.2.

Mutta, se pakkasen sulatus..Tällä kertaa Joukolaan saapuu musisoimaan kotkalainen cover-yhtye Heat! Kyseessä on bilebändi, joka soittaa nimensä mukaisesti kuumaa poppia ja rokkia, radiosta ja muistojen kätköistä. Heat! on ollut kasassa syksystä 2009 ja porhaltaa hyvää vauhtia keikkoja milloin missäkin kissanristiäisissä. Maininnan arvoista toki on, että kaksi yhtyeen jäsenistä tulee Luumäeltä, Luumun hellästä huomasta. Näin ollen kotikentällä on varmasti ilo soittaa! Heatin muodostavat: Marika Huomolin-laulu, Anssi Puranen-kitara, Jaakko Lahtinen-koskettimet, Aki Virta-basso ja Joni Sorsa-rummut.

Tiukkaa bailumeininkiä siis luvassa-koko illan! Dj Pertsa käynnistää Luumun kevään klo 20. Liput maksanevat 8/6€. Kaikki paikalle!!