Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/int2000/d/8398/html/wp-includes/cache.php on line 36 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/int2000/d/8398/html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/int2000/d/8398/html/wp-includes/theme.php on line 540 EGO!!

EGO!!

21. maaliskuuta 2011

Keväinen Joukoloiden juhla jatkuu! Taas päästään karkeloimaan musiikin ilosta ja kevään tuulia nuuhkien! Perjantaina 1.4. (Aprilli!!) Joukolassa esiintyy yhtye nimeltään EGO.

EGO ponnistaa Imatralta ja soittaa alternative alias sama suomeksi vaihtoehtorokkia. Bändi on ollut kasassa noin kaksi vuotta. Tuona aikana on raapustettu biisejä ja keikkailtu. Muutama kuukausi sitten EGO kävi myös studiossa purkittamassa tuotoksiaan demolle. Yhtyeen kappaleiden sävellyksestä vastaa pääosin laulaja-kitaristi Nikita Rytkönen. Muissa instrumenteissä hyörivät: Sami Alyasin-toinen kitara, Joel Hulkkonen-basso ja Juho Harju-rummut.
Mikäli mielit esimakua Aprillipäivän yhtyeestä, käy kuuntelemassa bändiä myspacesta! Toki EGO:lta löytyy myös facebookista oma ryhmä, johon kannattaa liittyä.

Aprillipäivän jäyniä odotellessa..Totuus on, että ihana dj.Pertsa saapuu myös paikalle. Elikkä tavataan Joukolassa klo 20.00!! Liput 5/7€.