Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/int2000/d/8398/html/wp-includes/cache.php on line 36 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/int2000/d/8398/html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/int2000/d/8398/html/wp-includes/theme.php on line 540 Jopas nyt jotakin

Jopas nyt jotakin

5. marraskuuta 2014

Luumu pahoittelee kotisivujen tilaa ja toivoo saavansa niitä fixatuksi jossain vaiheessa, mutta Luumu EI pahoittele tätä:
No niin, risut ja männynkävyt! Valoa syksyn hämärään tuo taas ”pienen” tauon jälkeen Luumu!
Siis perjantaina 14. marraskuuta Taavetin Joukolaan.

Musiikkia tarjoilee ensinnäkin Heavycover Band, jonka soitosta jo isoisäsikin olisi pitänyt, kuullaanhan versioita esimerkiksi Deep Purplen, Whitesnaken, Dion ja Ozzy Osbournen tuotannosta. Tuoreemmasta tarjonnasta kuumimpien viimeisimpien hittien muodossa vastaa dj. Pertsa.

Mainittakoon myös, että illan bändiä tähdittää Luumäen oma kitarasankari Anssi Puranen. Muut huipputaitavat soittajat ovat Anssi Stenberg, laulu, Ismo Laukkanen, basso, Ville Tolvanen, koskettimet ja Sami Laakso, rummut.
Eli loistavaa elävää musiikkia ja lisäksi discoa sen minkä jaksaa tanssia!