Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/int2000/d/8398/html/wp-includes/cache.php on line 36 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/int2000/d/8398/html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/int2000/d/8398/html/wp-includes/theme.php on line 540 Kokouksissa kirjattua

Kokouksissa kirjattua

2008 vuosikokous pidetty!

Taavetin Joukolassa kokoonnuttiin lauantaina 29.3.2008 kymmenen hengen voimin.

Ja taas laitettiin hallitusta uusiksi. Luumussakin saatiin nainen johtoon, kun uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Marika Huomolin. Muut hallituksen jäsenet ovat Jari Kontula (vpj), Jari Saaresti (varainhoito), Pekka Sihvo ja Ari Kulju. Varajäsenet ovat Nina Kontula (sihteeri) ja Matti Nurmiainen.

Myös vastuualueet jaettiin osittain uusiksi. Järjestyksen valvojista vastaa Jari Saaresti, lipunmyynnistä Pekka Sihvo, tiedotuksesta Marika Huomolin, tarjoiluista Nina Kontula, jäsenhankinnasta Jari Kontula, toimitalosta ja kalustosta vastaa Timo Roni ja nettijutuista Teemu Hauhia.

Edellinen Luumun vuosikokous pidettiin lauantaina 10.3.2007 Taavetissa Mäntykodilla.

Silloin peräti 18 aktiivista luumulaista oli kerääntynyt päättämään asioista. Kokouksessa käytiin läpi toimintakertomukset ja -suunnitelmat. Hyväksytiin tilit ja muuta sen semmoista perusvuosikokousjuttua…

Hallituskin laitettiin osittain uusiksi. Ehdotettuja ja halukkaita oli puheenjohtajan yksimielisen valinnan jälkeen seitsemän. Vanhasta kokoonpanosta riveihin jäivät siis Teppo Rantanen (puheenjohtaja), sekä Jari Kontula (varapuheenjohtaja), Jari Saaresti (varainhoito) ja Marika Huomolin (sihteeri). Uusia kasvoja ovat Mikko Peron ja varajäsenet Tanja Näppi ja Mikko Siitonen.

Ja jaeltiinpa siellä myös toiminnan vastuualueita.

Jari Saaresti vastaa edelleen järjestyksenvalvojista ja tapahtumien tarjoiluista,

Marika Huomolin tiedotuksesta ja jäsenhankinnasta,

Tanja Näppi ja Pekka Sihvo lipunmyynnistä,

Anssi Puranen kalustosta, roudauksesta ja discoista ja

Timo Roni toimitalosta pihoineen.

Ja tietysti siitä, mitä täällä netissä näkyy, kantaa päävastuun harteillaan edelleen Teemu Hauhia!